Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Welkom bij Somers Automotive

Wij staan voor u klaar

Onze passie en liefde voor auto’s gaat jaren terug in de tijd. Als tiener ging Corné al met een vriend van zijn vader naar de automarkt en dealerbedrijven bezoeken. Ruim 30 jaar geleden kreeg hij de kans om als junior verkoper in een dealerbedrijf aan de slag te gaan en zijn passie in de praktijk te brengen.

Binnen dit dealerbedrijf heeft hij zich in 20 jaar heel divers kunnen ontwikkelen. Van in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s van diverse merken, de laatste jaren in een managementfunctie.

Corné miste echter op den duur het klantcontact en het “yes gevoel” bij het vinden van een bij hem passende occasion. De combinatie met de verantwoordelijkheid voor personeel en de vaak hoge kosten opgelegd door importeurs, hebben hem doen besluiten dat hij het anders wilde aanpakken: laagdrempelig, met lage kosten en zonder personeel.

Bij Timo is de passie en liefde voor auto's door Corné met de paplepel ingegoten. Inmiddels heeft hij bijna 10 jaar ervaring in diverse inkoop- en verkoopgerelateerde functies bij dealerbedrijven. Daarnaast met import en jong gebruikte en exclusieve auto's.

Dit maakt dat Somers Automotive vanaf 2022 een echt familiebedrijf is geworden.

Content Image 1
Content Image 2

En zo ontstond
Somers Automotive

In 2007. De focus ligt vooral bij het inkopen en het kunnen presenteren van een bij ons passende auto, bij voorkeur origineel Nederlands mét dealer onderhoudshistorie. Zonder onnodige kosten, dealeroccasions voor een scherpe prijs. 

Transparante communicatie en snel schakelen vinden wij belangrijk. U weet waar u aan toe bent, geen poespas.

Een technisch en optisch goede auto is vanzelfsprekend. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze aanvullende diensten zoals financieren of garantie.

  • Dealer onderhoudshistorie
  • Duidelijk & transparant
  • Snel schakelen
Gallery Image 0
Corné Somers
Eigenaar
Gallery Image 1
Timo Somers
Sales Manager
Gallery Image 0
Corné Somers
Gallery Image 1
Timo Somers

Weten waar u aan toe bent

Heeft u uw oog laten vallen op een dealeroccasion van Somers Automotive? Dan kunt u contact opnemen voor een afspraak. We nemen vooraf door wat u in z’n totaliteit, inclusief inruilauto, kunt verwachten. Dit zorgt ervoor dat u in de hectiek van alle dag, niet voor niets komt. Als u de auto in stapt naar Roosendaal, kunt u ervan uit gaan dat de auto is zoals omschreven en besproken, geen verrassingen. U kunt, indien gewenst, direct met uw nieuwe trots huiswaarts keren.

Corné Somers

Timo Somers

Morgen Internet - Zorgeloos website