Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Financiering

Diensten van Somers Automotive

Financieren en leasen

Wilt u een (andere) auto kopen, maar betaalt u liever maandelijks? Dan is financieren of leasen van uw auto een optie.

Geld lenen voor een auto niet iets is wat u iedere dag doet. Vandaar dat u vooraf zeker wilt weten dat u goed zit. Een auto financieren door middel van een krediet kost geld, maar kan soms een oplossing bieden.

Content Image 2

Belangrijk is dat u hierin goed geadviseerd wordt. Daarom werkt Somers Automotive nauw samen met Bekaro B.V. in Roosendaal. Dit is een onafhankelijk financieel adviseur, die gespecialiseerd is de financiering van auto’s en in leasecontracten. Dit geldt voor zowel de particuliere- als de zakelijke rijder.

U krijgt altijd een eerlijk en realistisch advies over uw mogelijkheden en een passende lease- of financieringsvorm. Bovendien heeft u door de snelle service van Bekaro B.V. binnen enkele werkdagen uitsluitsel, soms zelfs dezelfde werkdag. Toetsing en registratie is altijd door Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR).

Content Image 7

Bereken uw financiering

Bekijk ons huidige aanbod dealeroccasions, bij de auto waar u interesse in heeft kunt u in de rekentool invullen en desgewenst direct uw financieringsaanvraag verzenden. Heeft u daar verder vragen over? Dan kunt u altijd contact opnemen.

Content Image 4
Form Image

Vragen of interesse?

Contactgegevens

OPENINGSTIJDEN

Omdat wij regelmatig onderweg zijn om occasions van dealerkwaliteit in te kopen, is onze showroom alleen op afspraak geopend. Neem dus eerst contact met ons op, zodat u niet voor niets komt. Een afspraak inplannen kan van maandag t/m zaterdag.

Morgen Internet - Zorgeloos website